Poveștile Mirilor Mei

Poveștile Mirilor Mei

Locul 1 România 2021 – Fearless Photographers
Locul 1 România 2021 – Wedding Photograpy Select
Locul 2 in Lume 2021 -Wedding Photograpy Select

Daca ai ajuns aici, vreau să-ți spun câteva din secretele reușitei mele.

În primul rând trebuie sa știi ca fotografiile din ziua nuntii tale vor fi de excepție!

Vreau sa te simți minunat si sa trăiești ziua nuntii tale, exact așa cum orice mireasa/mire își doresc sa o trăiască, unică si perfecta.

Sunt sigur ca ai auzit multe despre mine, sunt sigur ca te-au încântat fotografiile pe care le-ai văzut si vreau sa știi ca de la eveniment la eveniment îmi doresc sa performez mai mult pentru Mirii mei, iar asta s-a întâmplat de fiecare data.

Vom trai o experiența de excepție si vom fi cei mai buni prieteni, tu vreau doar sa fii relaxata/relaxat si totul se va întâmpla așa cum ți-ai dorit.

Totodata îmi doresc sa mai știi faptul ca pe lângă fotografiile artistice, momentele unice, posingurile pe care orice mireasa mire si le doresc, am un atașament foarte special fata de fotografiile cu familia. Consider acest eveniment ireversibil, iar aceste fotografii cu mama, tatăl, bunica, bunicul sunt efectiv icoane pe care toți Mirii trebuie sa le aibă.

 

In aceasta pagina puteți sa vedeți multe Nunti pe care le-am fotografiat, dar nu uitați ca mă puteți găsi atât pe paginile de Facebook, Intagram si TikTok, Bogdan Chircan Photographer